Εμπρησμός στη Λεμεσό: Το κλειστό κύκλωμα «συνέλαβε» ένα πρόσωπο να θέτει φωτιά στο όχημα

Εμπρησμός στη Λεμεσό: Το κλειστό κύκλωμα «συνέλαβε» ένα πρόσωπο να θέτει φωτιά στο όχημα

Υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας 49χρονου, διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο, δίπλα από την οικία του ιδιοκτήτη του, στο δημοτικό διαμέρισμα Αγίου Αθανασίου.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κλήθηκαν στη σκηνή. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Συγκεκριμένα, όπως διαπιστώθηκε, καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ένα πρόσωπο να προσεγγίζει πεζό το όχημα, να θέτει φωτιά σε αυτό και να εγκαταλείπει τη σκηνή με ανατολική κατεύθυνση.

Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στον χώρο επιβατών και στο πίσω μέρος.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση και οι εξετάσεις συνεχίζονται με το πρώτο φως της μέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE