Video: Έκλεισε το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο εξαιτίας πυρκαγιάς

Video: Έκλεισε το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο εξαιτίας πυρκαγιάς

Το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο θα παραμείνει κλειστό όλη την Παρασκευή λόγω μεγάλης πυρκαγιάς σε κοντινό υποσταθμό ηλεκτροδότησης που το τροφοδοτεί.

Το αεροδρόμιο αντιμετωπίζει «σημαντική διακοπή ρεύματος» λόγω της πυρκαγιάς, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Χίθροου.

«Για να διατηρηθεί η ασφάλεια των επιβατών και των συναδέλφων μας, το Χίθροου θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 23:59 της 21ης Μαρτίου», προστίθεται. «Συνιστάται στους επιβάτες να μην ταξιδέψουν στο αεροδρόμιο και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

 
Η πυρκαγιά στον υποσταθμό στο Χέινς, στο δυτικό Λονδίνο, άφησε χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα και προκάλεσε την εκκένωση περίπου 150 ατόμων από τις γύρω ιδιοκτησίες.
 

Δέκα πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 70 πυροσβέστες έχουν σταλεί για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB).

Ένας κλοιός 200 μέτρων έχει τεθεί σε εφαρμογή για προληπτικούς λόγους και οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ενημερωθεί να κρατούν κλειστές τις πόρτες και τα παράθυρα λόγω της «σημαντικής ποσότητας καπνού».

Περισσότερα από 16.300 σπίτια αντιμετωπίζουν πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε μια μεγάλης κλίμακας διακοπή που προκλήθηκε από την πυρκαγιά, δήλωσε ο πάροχος ενέργειας Scottish and Southern Electricity Networks στο X.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί την καλύτερη ασφαλιστική δικλείδα για εφαρμογή της λύσης του Κυπριακού και για ένα ειρηνικό μέλλον στην Κύπρο, δήλωσε, το Σάββατο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE