Πολύνεκρο ναυάγιο: Άκαρπες ξανά οι έρευνες - Συνεχίζονται οι προσπάθειες για εντοπισμό αγνοουμένων

Πολύνεκρο ναυάγιο: Άκαρπες ξανά οι έρευνες - Συνεχίζονται οι προσπάθειες για εντοπισμό αγνοουμένων

Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, το ΚΣΕΔ Λάρνακας ανακοινώνει ότι η επιχείρηση Έρευνας και Διάσωσης, η οποία διεξάγεται από χθες στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο εντός της Περιοχής Ευθύνης Έρευνας – Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας (FIR Λευκωσίας), συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της νύκτας χωρίς νεότερα ευρήματα.

Στην περιοχή επιχειρούν υπό τον συντονισμό του ΚΣΕΔ ελικόπτερο, σκάφη και Μη-επανδρωμένο αεροσκάφος της Εθνικής Φρουράς, ελικόπτερο και σκάφη της ΜΑΕΠ και της Λιμενικής Αστυνομίας, Νοσηλευτές της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥπΥ και προσωπικό της Αστυνομίας. Επίσης στην επιχείρηση συμμετέχουν ελικόπτερα της 84 Squadron Ακρωτηρίου και παραπλέοντα εμπορικά πλοία.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE