Ειρήνη Μουρτζούκου: Είναι κι επίσημα ύποπτη για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη

Ειρήνη Μουρτζούκου: Είναι κι επίσημα ύποπτη για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη

Ραγδαίες είναι όπως φαίνεται οι εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο των πέντε νεκρών βρεφών και κεντρικό πρόσωπο την Ειρήνη Μουρτζούκου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, οι Αρχές πλέον αντιμετωπίζουν την Ειρήνη Μουρτζούκου ως ύποπτη για το θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη και μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες θα κληθεί να δώσει κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι, η 24χρονη, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτων των βρεφών σε Πάτρα και Αμαλιάδα συνελήφθη από τις Αρχές στις Αρχές Νοεμβρίου μετά από τρίτη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε ο δικηγόρος του πατριού της 24χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας, για συκοφαντική δυσφήμηση.

ΠΗΓΗ: Cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE