Πέτρος Φιλιππίδης: Η αναφορά στην Αθηνά Οικονομάκου και η απάντηση της μάρτυρα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Πέτρος Φιλιππίδης: Η αναφορά στην Αθηνά Οικονομάκου και η απάντηση της μάρτυρα για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη 20 Μαρτίου, η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Εφετείο. Από το πρωί εξετάζονται οι μάρτυρες της δεύτερης καταγγέλλουσας, που ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός και σκηνοθέτης αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά μέσα στο αυτοκίνητό του, το 2014.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, έγινε αναφορά στο όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου από τη δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ η μάρτυρας απάντησε και για τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο και τη σχέση του με την καταγγέλλουσα.

Τι ειπώθηκε μέσα στη δικαστική αίθουσα - Δείτε στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

Την ανέγερση περίπου 500 οικιστικών μονάδων σε τέσσερις επαρχίες, συνολικής δαπάνης €70 εκατ., ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Οι μονάδες θα κατασκευαστούν σε κρατική γη αξίας €7 εκατ., σε τεμάχια που έχουν υποδειχθεί από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, σε περιοχές της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE