Θλίψη στον Δημοκρατικό Συναγερμό - «Έφυγε» ο Ευάγγελος Σαμμούτας

Θλίψη στον Δημοκρατικό Συναγερμό - «Έφυγε» ο Ευάγγελος Σαμμούτας

Θλίψη σκόρπισε στον ΔΗΣΥ η είδηση του θανάτου του πρώην βουλευτή του κόμματος, Ευάγγελου Σαμμούτα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «με βαθιά θλίψη ηγεσία και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Ευάγγελου Σαμμούτα.

Θα μείνει στη μνήμη όλων μας για την προσφορά του στα κοινά, το κοινωνικό σύνολο και στον προσφυγικό κόσμο, από τις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού.  

Ο Ευάγγελος Σαμμούτας εξελέγη Βουλευτής στις βουλευτικές εκλογές του 1996 στην Εκλογική Περιφέρεια Αμμοχώστου, υπηρετώντας με ζήλο και αφοσίωση.

Υπηρέτησε ανιδιοτελώς σε όλη του τη ζωή τις αρχές και τις αξίες του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Ευάγγελου Σαμμούτα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Ομαδικό call από το Προεδρικό: Λακκότρυπης και Χαραλάμπους σε συνομιλία με μαϊμού επενδυτή - Κατάθεση έδωσε και ο Χρυσοχόος

Σοβαρά ερωτήματα εγείρει η αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός ενέργειας Γιώργος Λακκότρυπης συμμετείχε σε κοινή βιντεοκλήση μέσω Zoom με τον πρώην διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου, Χαράλαμπο Χαραλάμπους, και έναν δήθεν Ρουμάνο επενδυτή, ο οποίος φέρεται να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο.