«Πατάει σε δύο βάρκες» ο Νικόλας – Κρατά την εξουσία, αποστασιοποιείται από την Κυβέρνηση και κοιτάει δεξιά
Η συνέντευξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στην εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» δεν ήταν απλώς μια κριτική τοποθέτηση για κυβερνητικές αστοχίες.

Ο 18χρονος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο. Αυτός έφερε αιμάτωμα στα χείλη καθώς επίσης εκδορές στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα.
Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον νεαρού ηλικίας 18,5 ετών, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος ενώ σήμερα το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του. Για την υπόθεση αναζητούνται και άλλα πρόσωπα.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




