Υπό κατασκευή η πρότυπη Τεχνική Σχολή στη Λεμεσό – Πότε ολοκληρώνεται

Υπό κατασκευή η πρότυπη Τεχνική Σχολή στη Λεμεσό – Πότε ολοκληρώνεται

Υπό κατασκευή βρίσκεται η πρότυπη Τεχνική Σχολή, στην Επαρχία Λεμεσού και η ολοκλήρωσή της αναμένεται τον Ιούνιο του 2026, αναφέρουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το έργο «Κατασκευή μιας πρότυπης Τεχνικής Σχολής» στην Επαρχία Λεμεσού χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με φορέα υλοποίησης το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Το έργο, προστίθεται, εντάχθηκε στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου, στον «Άξονα 5: Απασχόληση, Κοινωνική Προστασία, Εκπαίδευση και Ανθρώπινο Δυναμικό», με στόχο να προσφέρει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ένα σύγχρονο, καλά εξοπλισμένο περιβάλλον μάθησης, αυξάνοντας την ικανότητα, την ποιότητα και την ελκυστικότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Κύπρο.

Το έργο βρίσκεται υπό κατασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE