Υπό κατασκευή η πρότυπη Τεχνική Σχολή στη Λεμεσό – Πότε ολοκληρώνεται

Υπό κατασκευή η πρότυπη Τεχνική Σχολή στη Λεμεσό – Πότε ολοκληρώνεται

Υπό κατασκευή βρίσκεται η πρότυπη Τεχνική Σχολή, στην Επαρχία Λεμεσού και η ολοκλήρωσή της αναμένεται τον Ιούνιο του 2026, αναφέρουν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το έργο «Κατασκευή μιας πρότυπης Τεχνικής Σχολής» στην Επαρχία Λεμεσού χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με φορέα υλοποίησης το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Το έργο, προστίθεται, εντάχθηκε στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου, στον «Άξονα 5: Απασχόληση, Κοινωνική Προστασία, Εκπαίδευση και Ανθρώπινο Δυναμικό», με στόχο να προσφέρει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ένα σύγχρονο, καλά εξοπλισμένο περιβάλλον μάθησης, αυξάνοντας την ικανότητα, την ποιότητα και την ελκυστικότητα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην Κύπρο.

Το έργο βρίσκεται υπό κατασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE