Λετυμπιώτης: Τυχαία η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Φιντάν

Λετυμπιώτης: Τυχαία η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Φιντάν

Η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας και του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας μετά το χθεσινό βραδινό δείπνο ήταν τυχαία,  δεν τη ζήτησε κανένας, ούτε ήταν προγραμματισμένη δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κύριος Λετυμπιώτης επανέλαβε ότι η συνάντηση  ήταν κοινωνικού χαρακτήρα έχει όμως, όπως είπε, τη δική της σημασία.

Είπε επίσης ότι στη χθεσινοβραδινή  συνεδρία του εθνικού συμβουλίου έγινε σύντομη ανταλλαγή απόψεων, ενόψει των σημερινών διμερών επαφών και της συνάντησης της Ολομέλειας.

Επεσήμανε επίσης ότι  η συνάντηση Γκουτέρες -Χριστοδουλίδη θα είναι διάρκειας 20 λεπτών και θα είναι η τελευταία πριν  την έναρξη της  συνεδρίας της ολομέλειας.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE