Τα είπε με Φιντάν για ένα εικοσάλεπτο ο ΠτΔ - Έφυγε για το Εθνικό Συμβούλιο

Τα είπε με Φιντάν για ένα εικοσάλεπτο ο ΠτΔ - Έφυγε για το Εθνικό Συμβούλιο

Συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά το δείπνο που φιλοξένησε ο ΓΓ των ΗΕ στην Γενεύη στο πλαίσιο της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Το δείπνο τελείωσε κατά τις 20.30 (τοπική ώρα) αλλά ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τον διαπραγματευτή Μενέλαο Μενελάου παρέμειναν στην αίθουσα, όπως και ο κ. Φιντάν με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Κεμάλ Μποζάι.

Όπως πληροφορήθηκε το ΚΥΠΕ από αρμόδια πηγή των ΗΕ, ο Προέδρος Χριστοδουλίδης και ο κ. Φιντάν έμειναν στην αίθουσα για να συζητήσουν.

Κατά τις 20.50 βγήκε πρώτος ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και μερικά λεπτά αργότερα ο κ. Φιντάν.

Ο Πρόεδρος αναμένεται να ενημερώσει το Εθνικό Συμβούλιο το οποίο θα ξεκινήσει κατα τις 21.30 (22.30 ώρα Κύπρου).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE