Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Στους επτά ανέβηκαν οι νεκροί που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή τριάντα ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

Μέχρι τις τέσσερις περίπου το απόγευμα εντοπίστηκαν επτά νεκροί και δύο επιζώντες.

Στο σκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν είκοσι-ένα άτομα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η βάρκα βυθίστηκε πριν από τέσσερις ημέρες και εντοπίστηκε σήμερα από το Κέντρο Συντονισμού 'Ερευνας και Διάσωσης.

Παράλληλα, η ΜΚΟ με ανάρτησή της στο «x» ανέφερε ότι το σήμα για κίνδυνο δόθηκε από χθες (16/3), χωρίς να καταστεί δυνατό να έρθουν σε επαφή με τους επιβαίνοντες στη βάρκα. 

Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση η απάντηση από τις Αρχές ήταν ότι «διερευνάται».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE