Καταχωρήθηκε υπόθεση κατά του 21χρονου που «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Αφέθηκε ελεύθερος με όρους

Καταχωρήθηκε υπόθεση κατά του 21χρονου που «πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο - Αφέθηκε ελεύθερος με όρους

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση εναντίον νεαρού ηλικίας 21 ετών ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία αφού οδηγούσε αυτοκίνητο με ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου, χωρίς άδεια οδήγησης και πιστοποιητικό ασφάλειας.

Μέχρι τότε το Δικαστήριο διέταξε όπως ο νεαρός αφεθεί ελεύθερος με όρους και αφού πλήρωσε εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Τροχαίων Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ ) Αρχηγείου ανέκοψαν το βράδυ της Κυριακής 16 Μαρτίου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας όχημα που κινείτο με ταχύτητα 184 χιλιομέτρων την ώρα, αντί του επιτρεπόμενου ορίου των 100 χιλιομέτρων.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε, ότι ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 21 ετών, οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση η εκδίκαση της οποίας θα αρχίσει στις 12 Μαϊου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Στους επτά ανέβηκαν οι νεκροί που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή τριάντα ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

BEST OF TOTHEMAONLINE