Ξημεροβραδιάστηκαν Αναστασιάδης και Ακιντζί

Ξημεροβραδιάστηκαν Αναστασιάδης και Ακιντζί

Τρεις ώρες διήρκεσε η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, στην παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ Εσπεν Μπαρθ Ειντε.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που εκκρεμούν και αφορούν όλα τα κεφάλαια, εκτός του περιουσιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συζήτηση συνεχίζεται κατά τη διάρκεια δείπνου εργασίας σε ψαροταβέρνα στη Λευκωσία.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση των ηγετών μετά την απόφασή τους για εντατικοποίηση των συνομιλιών. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις τους στις 18, 20, 23 και 25 του μήνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE