Ξημεροβραδιάστηκαν Αναστασιάδης και Ακιντζί

Ξημεροβραδιάστηκαν Αναστασιάδης και Ακιντζί

Τρεις ώρες διήρκεσε η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό, στην παρουσία του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ Εσπεν Μπαρθ Ειντε.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που εκκρεμούν και αφορούν όλα τα κεφάλαια, εκτός του περιουσιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η συζήτηση συνεχίζεται κατά τη διάρκεια δείπνου εργασίας σε ψαροταβέρνα στη Λευκωσία.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνάντηση των ηγετών μετά την απόφασή τους για εντατικοποίηση των συνομιλιών. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις τους στις 18, 20, 23 και 25 του μήνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE