Χωρίς τέλος οι επιδρομές των ΗΠΑ κατά των Χούθι - Με βίντεο που δείχνει φέρετρα Αμερικανών απειλούν οι αντάρτες

Χωρίς τέλος οι επιδρομές των ΗΠΑ κατά των Χούθι - Με βίντεο που δείχνει φέρετρα Αμερικανών απειλούν οι αντάρτες

Συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αεροπορικές επιδρομές εναντίον των ανταρτών Χούθι της Υεμένης, που πρόσκεινται στο Ιράν, σύμφωνα με το μεικτό διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων το οποίο είναι αρμόδιο για την περιοχή της Μέσης Ανατολής (CENTCOM, «κεντρική διοίκηση»).

Η CENTCOM δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, πάντως δημοσιοποίησε μέσω X βίντεο στα οποία εικονίζονται πολεμικά αεροσκάφη F/A-18 που απονηώνονται.

Δείτε το βίντεο:

«Δυνάμεις της CENTCOM συνεχίζουν τις επιχειρήσεις εναντίον των υποστηριζόμενων από το Ιράν τρομοκρατών Χούθι», ανέφερε εν είδει λεζάντας.

Το πρακτορείο ειδήσεων SABA, που ελέγχεται από τους αντάρτες, έκανε λόγο για δυο βομβαρδισμούς σήμερα στην περιοχή του λιμένα Χοντάιντα, κάπου 230 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Σανάα.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διέταξε προχθές Σάββατο να εξαπολυθούν μαζικά αεροπορικά πλήγματα σε διάφορες επαρχίες της Υεμένης, ανάμεσά τους αυτή που περιβάλλει τη Σανάα, όπως και στη Σαάντα, οχυρό των Χούθι στον απώτερο βορρά της εμπόλεμης χώρας.

Βίντεο με φέρετρα και αμερικανικές σημαίες  από τους Χούθι

Στο μεταξύ, μετά τις απειλές Τραμπ, οι αντάρτες τον Χούθι έφτιαξαν και ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει φέρετρα τυλιγμένα με αμερικάνικες σημαίες να επιπλέουν στη θάλασσα κοντά σε κατεστραμμένα πλοία του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.

Τα πλοία έχουν πάρει φωτιά και καίγονται στα νερά, ενώ γύρω-γύρω υπάρχουν φέρετρα.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι εκπρόσωπος των Χούθι έδωσε στη δημοσιότητα χθες Κυριακή νέο απολογισμό, μιλώντας για τουλάχιστον 53 νεκρούς και άλλους 100 και πλέον τραυματίες εξαιτίας των αμερικανικών πληγμάτων.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Στους επτά ανέβηκαν οι νεκροί που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή τριάντα ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

BEST OF TOTHEMAONLINE