Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα για οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά - «Δεν έχω τίποτα στο ψυγείο»

Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα για οικογένεια με δυο ανήλικα παιδιά - «Δεν έχω τίποτα στο ψυγείο»

Η εθελοντική ομάδα "For a better World" απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες μέσω της σελίδας της στο Facebook, ζητώντας άμεση βοήθεια για μια οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη στη Λευκωσία. Η οικογένεια, που έχει στην φροντίδα της δύο μικρά μωρά, χρειάζεται επειγόντως τρόφιμα ψυγείου, όπως φρούτα, λαχανικά, πατάτες, κρεμμύδια, κρέατα, είδη για σάντουιτς καθώς και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Επιπλέον, απαιτούνται βρεφικά γάλατα Nan 2 και Nan 3, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης όπως χαρτί υγείας, σαμπουάν, σκόνη και μαλακτικό ρούχων.

Οποιοσδήποτε μπορεί να προσφέρει βοήθεια, ο συντονιστής της ομάδας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να στείλουν μήνυμα στη σελίδα "For a better World" στο Facebook. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.