Στο Νοσοκομείο 17χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον συμβίο της μητέρας του - Χείροπεδες σε 45χρονο

Στο Νοσοκομείο 17χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον συμβίο της μητέρας του - Χείροπεδες σε 45χρονο

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται 17χρονος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον συμβίο της μητέρας του τα ξημερώματα της Κυριακής (16/3) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφόριες, το περιστατικό σημειώθηκε μετά από καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στον ανήλικο και τον συμβίο της μητέρας του, ηλικίας 45 ετών.

Σε κάποια στιγμή, ο 45χρονος φέρεται να ανέσυρε μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε τον 17χρονο, ενώ τραύματα φέρει και η μητέρα του.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον ανήλικο στο Νοσοκομείο.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής ενώπιον Δικαστηρίου  και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

ΠτΔ: «Προσκαλέσαμε τον Ερντογάν στην άτυπη Σύνοδο της ΕΕ αλλά δεν ήταν θετικός»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποκάλυψε ότι η Κύπρος έχει αποστείλει πρόσκληση στον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να συμμετάσχει στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στην Κύπρο ή, εναλλακτικά, να εκπροσωπηθεί από τον Υπουργό Εξωτερικών ή τον Υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων σε άτυπες συνεδριάσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, σε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Λούρδα για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, η πρώτη αντίδραση από τουρκικής πλευράς δεν ήταν θετική, χωρίς ωστόσο αυτό να σταματά τις προσπάθειες της Λευκωσίας για θετικές εξελίξεις.