Έξαλλη η Βανδή! Ποιους αποκάλεσε γουρούνια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλη η Βανδή! Ποιους αποκάλεσε γουρούνια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δέσποινα Βανδή έφαγε πόρτα!

Και όμως… η τραγουδίστρια προσπάθησε να μπει στο κτίριο για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας των Mi-Ro και στην είσοδο, ο υπεύθυνος την ρώτησε όχι μόνο το επίθετό της, αλλά και το όνομά της και δεν την άφησε να μπει. 

Μέχρι και ταυτότητα της ζήτησε.

Και δεν ήταν μόνο η Δέσποινα Βανδή που έφαγε πόρτα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σάστισε όταν της αρνήθηκαν την είσοδο, η Ευαγγελία Αραβανή ξίνισε που δεν ήξεραν το όνομά της και το ποια είναι, ο Λάκης Γαβαλάς συστήθηκε αρχικά ως… Λευτέρης Πανταζής και στην συνέχεια είπε στον πορτιέρη να πάει στην Αλβανία.

Η εκπομπή «Spata Live» και ο Σταμάτης Din Dan Done τους κάνανε φάρσα και εκείνοι… τσίμπησαν. Δείτε τις αντιδράσεις τους στο βίντεο που ακολουθεί.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE