Έξαλλη η Βανδή! Ποιους αποκάλεσε γουρούνια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλη η Βανδή! Ποιους αποκάλεσε γουρούνια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δέσποινα Βανδή έφαγε πόρτα!

Και όμως… η τραγουδίστρια προσπάθησε να μπει στο κτίριο για να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας των Mi-Ro και στην είσοδο, ο υπεύθυνος την ρώτησε όχι μόνο το επίθετό της, αλλά και το όνομά της και δεν την άφησε να μπει. 

Μέχρι και ταυτότητα της ζήτησε.

Και δεν ήταν μόνο η Δέσποινα Βανδή που έφαγε πόρτα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σάστισε όταν της αρνήθηκαν την είσοδο, η Ευαγγελία Αραβανή ξίνισε που δεν ήξεραν το όνομά της και το ποια είναι, ο Λάκης Γαβαλάς συστήθηκε αρχικά ως… Λευτέρης Πανταζής και στην συνέχεια είπε στον πορτιέρη να πάει στην Αλβανία.

Η εκπομπή «Spata Live» και ο Σταμάτης Din Dan Done τους κάνανε φάρσα και εκείνοι… τσίμπησαν. Δείτε τις αντιδράσεις τους στο βίντεο που ακολουθεί.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.