Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία
Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Το τελευταίο αντίο στον μικρό Κωνσταντίνο που «έσβησε» στο Μακάρειο - «Είθε ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή του»
Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο εξήγησε πως στις πλείστες των περιπτώσεων όλα κυλούν ομαλά, ωστόσο στην περίπτωση του άτυχου αγοριού υπήρξε ταχεία επιδείνωση.
Ο 11χρονος ο οποίος είχε διαγνωστεί με γρίπη Βήτα άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο Μακάρειο νοσοκομείο ενώ είχε αποφασιστεί η αεροδιακομιδή του στο Ισραήλ για εξειδικευμένη θεραπεία.
Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός ζήτησε έκθεση γεγονότων για τον θάνατο του 11χρονου.
Πηγή: news.rik.cy
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις