Σοκαριστικά video: Σεισμός 5,5 Ρίχτερ ταρακούνησε το Μεξικό - Βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι

Σοκαριστικά video: Σεισμός 5,5 Ρίχτερ ταρακούνησε το Μεξικό - Βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην πολιτεία Οαχάκα του Μεξικού το βράδυ της Παρασκευής (14/3).

Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούδια Σέινμπαουμ ενημέρωσε ότι δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές ζημιές.

Η εθνική σεισμολογική υπηρεσία (Servicio Sismológico Nacional / SSN) ανακοίνωσε πως το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε σε απόσταση 16 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της πόλης Τλασιάκο και το εστιακό βάθος του υπολογίστηκε στα 65 χιλιόμετρα.

Ανησυχία

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές περιοχές της χώρας και πολλοί κάτοικοι βγήκαν ανήσυχοι στους δρόμους.

Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούδια Σέινμπαουμ ενημέρωσε μέσω ανάρτησής της στην πλατφόρμα Χ ότι δεν έχουν αναφερθεί σημαντικές ζημιές.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE