Στο κελί 33χρονος για πλαστογραφία σε υπόθεση πώλησης γης και άλλες απάτες

Στο κελί 33χρονος για πλαστογραφία σε υπόθεση πώλησης γης και άλλες απάτες

Η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη 33χρονου στη Λεμεσό, βάσει δικαστικού εντάλματος, σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις πλαστογραφίας και άλλων αδικημάτων.

Εναντίον του 33χρονου εκκρεμούσαν δύο καταγγελίες, που έγιναν τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2025, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, έκδοσης επιταγών χωρίς αντίκρισμα και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 33χρονος φέρεται να επιχειρούσε με διάφορους τρόπους να αποκομίσει χρηματικά ποσά, είτε μέσω πλαστών εγγράφων, όπως σε υπόθεση πώλησης γης, είτε με άλλες μεθόδους.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE