Πρόλαβαν τα χειρότερα - Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στη Πάφο

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στη Πάφο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 33 περιστατικά, 23 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 14:20 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Πάφου με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά παρά τη Κοινότητα Πάνω Ακουρδάλια, τοποθεσία Κούρουλλος σε δύσβατη περιοχή.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου οκτώ δεκαρίων από χόρτα, άγρια βλάστηση και θάμνους. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE