Πρόλαβαν τα χειρότερα - Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στη Πάφο

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στη Πάφο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 33 περιστατικά, 23 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 14:20 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Πάφου με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά παρά τη Κοινότητα Πάνω Ακουρδάλια, τοποθεσία Κούρουλλος σε δύσβατη περιοχή.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου οκτώ δεκαρίων από χόρτα, άγρια βλάστηση και θάμνους. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE