Πρόλαβαν τα χειρότερα - Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στη Πάφο

Πρόλαβαν τα χειρότερα - Ξέσπασε πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στη Πάφο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 33 περιστατικά, 23 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 14:20 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Πάφου με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά παρά τη Κοινότητα Πάνω Ακουρδάλια, τοποθεσία Κούρουλλος σε δύσβατη περιοχή.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση περίπου οκτώ δεκαρίων από χόρτα, άγρια βλάστηση και θάμνους. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE