Πρόεδρος του Μεξικού: Δεν θα επιβάλουμε προς το παρόν ανταποδοτικούς δασμούς στις ΗΠΑ

Πρόεδρος του Μεξικού: Δεν θα επιβάλουμε προς το παρόν ανταποδοτικούς δασμούς στις ΗΠΑ

Η πρόεδρος του Μεξικού, Κλαούντια Σεϊνμπάουμ, δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνησή της θα περιμένει μέχρι τις 2 Απριλίου, την ημερομηνία που θα τεθούν σε ισχύ οι αμερικανικοί δασμοί στον χάλυβα και στο αλουμίνιο, για να εξετάσει πιθανά αντίμετρα.

Η Σεϊνμπάουμ θα περιμένει να δει εάν θα υπάρξει κάποια λύση στο πρόβλημα τις επόμενες ημέρες.

«Θα περιμένουμε μέχρι τις 2 Απριλίου και μετά θα δούμε εάν θα εφαρμόσουμε τους ανταποδοτικούς δασμούς», είπε στην καθημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί η πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE