Τέμπη: Εικόνες από θερμική κάμερα δείχνουν φωτιά τέσσερις ώρες μετά τη σύγκρουση

Τέμπη: Εικόνες από θερμική κάμερα δείχνουν φωτιά τέσσερις ώρες μετά τη σύγκρουση

Συγκλονιστικές εικόνες από τα Τέμπη, όπου η φωτιά συνέχιζε να καίει τρεις ολόκληρες ώρες μετά την σύγκρουση των τραίνων έφερε στη δημοσιότητα, το Mega.

Σε αυτές, ένα drone της πυροσβεστικής, εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες δείχνει τις εστίες φωτιάς που υπάρχουν ακόμη εκεί που βρίσκονται βαγόνια από τις αμαξοστοιχίες.

Γεγονός που αποδεικνύει ότι η φωτιά που προκλήθηκε κράτησε για πολλές ώρες, καθώς όπως σημειώνεται τα πλάνα είναι 4,5 ώρες μετά τη σύγκρουση. Τέσσερις ώρες μετά καίγεται κάτι!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE