Τέμπη: Εικόνες από θερμική κάμερα δείχνουν φωτιά τέσσερις ώρες μετά τη σύγκρουση

Τέμπη: Εικόνες από θερμική κάμερα δείχνουν φωτιά τέσσερις ώρες μετά τη σύγκρουση

Συγκλονιστικές εικόνες από τα Τέμπη, όπου η φωτιά συνέχιζε να καίει τρεις ολόκληρες ώρες μετά την σύγκρουση των τραίνων έφερε στη δημοσιότητα, το Mega.

Σε αυτές, ένα drone της πυροσβεστικής, εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες δείχνει τις εστίες φωτιάς που υπάρχουν ακόμη εκεί που βρίσκονται βαγόνια από τις αμαξοστοιχίες.

Γεγονός που αποδεικνύει ότι η φωτιά που προκλήθηκε κράτησε για πολλές ώρες, καθώς όπως σημειώνεται τα πλάνα είναι 4,5 ώρες μετά τη σύγκρουση. Τέσσερις ώρες μετά καίγεται κάτι!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.