Κλείνουν δρόμοι λόγω των σοβαρών ζημιών που υπέστη το διατηρητέο – Τι αποφάσισε ο Δήμος Λάρνακας

Κλείνουν δρόμοι λόγω των σοβαρών ζημιών που υπέστη το διατηρητέο – Τι αποφάσισε ο Δήμος Λάρνακας

Μέτρα ασφαλείας για την προστασία των πολιτών λαμβάνει ο Δήμος Λάρνακας λόγω της σοβαρής καταστροφής που υπέστη διατηρητέο κτίριο στην οδό Μεχμέτ Αλή στην τ/κ συνοικία Σκάλα, μετά από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής (9 Μαρτίου)

Συγκεκριμένα, τμήματα των οδών Μεχμέτ Αλή, Σελίμ και Αχμέτ Κενάν θα παραμείνουν κλειστά για την κυκλοφορία οχημάτων μέχρι νεοτέρας. Η απόφαση αυτή λήφθηκε κατόπιν των πρώτων εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες επισημαίνουν τη σοβαρότητα και την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Επιπλέον, η διέλευση πεζών στην περιβάλλουσα περιοχή του κτιρίου απαγορεύεται αυστηρά, για λόγους ασφαλείας.

Η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας θα προχωρήσει άμεσα στη λήψη προσωρινών μέτρων στήριξης του κτιρίου.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό να ακολουθεί τις οδηγίες των αρμόδιων Αρχών και να αποφεύγει την περιοχή για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE