Χιλιάδες πυροτεχνήματα και καπνογόνα έκρυβε στην οικία του στη Λεμεσό ο 32χρονος – Δείτε φωτογραφία

Χιλιάδες πυροτεχνήματα και καπνογόνα έκρυβε στην οικία του στη Λεμεσό ο 32χρονος – Δείτε φωτογραφία

Μεταξύ των ωρών 1.30μ.μ. – 5.30μ.μ. σήμερα, Τρίτη (11 Μαρτίου) πραγματοποιήθηκε έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία και υποστατικά 32χρονου στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στην οποία συμμετείχαν μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε τρία δωμάτια και στη βεράντα της οικίας, 42 εκτοξευόμενα κιβώτια πυροτεχνημάτων μπαταρίας, 479 εκτοξευόμενα πυροτεχνήματα χειρός, καθώς και 1,343 καπνογόνα, φωτεινά σήματα χειρός και φωτοβολίδες. Επίσης, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο 32χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE