Θλίψη στην Λευκωσία για τον θάνατο του Χαράλαμπου Χριστοφόρου – Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη στην Λευκωσία για τον θάνατο του Χαράλαμπου Χριστοφόρου – Η παράκληση της οικογένειας

Θλίψη σκόρπησε στην Κάτω Δευτερά η είδηση του θανάτου του 86χρονου Χαράλαμπου Χριστοφόρου, από Πάνω Λακατάμια και τέως κάτοικο Κάτω Δευτεράς.

Η Εξόδιος Ακολουθία του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού και αδελφού, θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κ. Δευτερά, την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2025, ώρα 15:00 και καλούμε όλους, όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:30.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για το Φιλανθρωπικό έργο της ενορίας Αγίου Νικολάου Κ. Δευτεράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE