Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Παραδίδεται την Τετάρτη το πόρισμα των ποινικών ανακριτών

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Παραδίδεται την Τετάρτη το πόρισμα των ποινικών ανακριτών

Παραδίδεται αύριο, Τετάρτη στη Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου το πόρισμα των ποινικών ανακριτών, Λάμπρου Παππά και Θανάση Αθανασίου, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Υπενθυμίζεται πως οι ποινικοί ανακριτές έχουν αναφέρει στο ΚΥΠΕ πως δεν ενδείκνυται να προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις αναφορικά με το αποτέλεσμα και την ουσία του πορίσματος πριν την παράδοσή του.

Υπενθυμίζεται πως το Υπουργικό Συμβούλιο είχε διορίσει τον περασμένο Μάιο ως ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του θανάτου του Θανάση Νικολάου, τον νομικό Θανάση Αθανασίου και τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, υπεύθυνο της δίωξης ανθρωποκτονιών, Λάμπρο Παππά.

Με βάση την απόφαση που λήφθηκε αυτοί είχαν εξουσιοδοτηθεί όπως προβούν στη διεξαγωγή ποινικών ανακρίσεων σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου του Θανάση Νικολάου ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 29.9.2005, παρά το γεφύρι της Άλασσας στην Λεμεσό και τις οποιεσδήποτε τυχόν επιλήψιμες πράξεις ή παραλείψεις σημειώθηκαν κατά τις έρευνες που έγιναν αναφορικά με τα αίτια του θανάτου του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE