Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό -Δείτε φωτογραφίες

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό -Δείτε φωτογραφίες

Οδική σύγκρουση (υλικές ζημιές μόνο) σημειώθηκε πριν από λίγο, στον δρόμο Τσερίου – βιομηχανικής περιοχής Ιδαλίου (Χαλεπιανών) λίγο πριν από την είσοδο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας προς Λεμεσό.

Λόγω του ότι στο σημείο, έχει ακινητοποιηθεί φορτηγό τρέιλερ στην λωρίδα ασφαλείας, αναμένεται αυτό να μετακινηθεί εντός ολίγου.

Για το σκοπό αυτό, θα κλείσουν όλοι οι δρόμοι (είσοδος / έξοδος) στον αυτοκινητόδρομο και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επί καθήκοντι μελών της τροχαίας.   

Δείτε φωτογραφίες  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.