Σύμφωνα με πληροροφορίες, το βρέφος εξετάστηκε από την επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δρ. Αγγελική Παπέττα και δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε επιλήψιμο στο παιδί.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απολύθηκε η νηπιαγωγός η οποία ταρακούνησε 2χρονο παιδί και φώναζε «Θα σε πετάξω από το παράθυρο»
Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών μετά την καταγγελία για ενδεχόμενη κακοποίησή του βρέφους από νηπιαγωγό ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νηπιαγωγός δεν κλήθηκε ακόμη για κατάθεση.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: «Θα σε πετάξω από το παράθυρο»: Στα χέρια της Αστυνομίας η υπόθεση – Δείτε το βίντεο που «κατέβασαν»
Υπενθυμίζεται ότι, η νηπιαγωγός απολύθηκε μετά το βίντεο που είχε προκαλέσει σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ίδια να φωνάζει και να ταρακουνάει το παιδάκι.