Καίτη Κωνσταντίνου: «Έφυγε» από τη ζωή η θρυλική Σωσώ από τα Εγκλήματα

Καίτη Κωνσταντίνου: «Έφυγε» από τη ζωή η θρυλική Σωσώ από τα Εγκλήματα

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι η Καίτη Κωνσταντίνου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλευόταν από το βράδυ της Κυριακής 9 Μαρτίου σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην κωμική σειρά του Alpha, Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, αλλά σε όλους έχει μείνει στην μνήμη ως η Σωσώ από τα Εγκλήματα!

Η βιογραφία της
Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου του 1963 στη Ροδοδάφνη Αχαΐας. Τελείωσε ταυτόχρονα τη Φιλοσοφική και τη Δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης, απ’ όπου αποφοίτησε το 1986, μαζί με τις φίλες της Μαρία Καβογιάννη και Υρώ Μανέ. Έχει δουλέψει και ως φιλόλογος. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στη θεατρική παράσταση «Εσωτερικές Φωνές» στο Θέατρο Τέχνης.

Έγινε ευρέως γνωστή από την ερμηνεία της στον ρόλο της Σωσώς Παπαδήμα στη σειρά «Εγκλήματα». Διαχρονικά, έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον του ΚΥΣΕΑ ο GSI - Η Αθήνα επιχειρεί να δώσει απάντηση στην Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Ενώπιον του ΚΥΣΕΑ ο GSI - Η Αθήνα επιχειρεί να δώσει απάντηση στην Άγκυρα για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Σε θολά νερά φαίνεται να κινείται η προσπάθεια για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου- Ελλάδας- Ισραήλ, μετά τις έντονες αντιδράσεις από πλευράς της Άγκυρας, αλλά και τις αόριστες διαβεβαιώσεις που έδωσε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος είχε αναφέρει πως το έργο θα γίνει, χωρίς να  το προσδιορίζει χρονικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE