Video: Υπόθεση 5 Ε/κ στα κατεχόμενα: Στο νοσοκομείο αντί στο κρατητήριο για ιατρικούς λόγους τρεις - Μελετά όλα τα ενδεχόμενα η ΚΔ
Σήμερα (14/8) βρέθηκαν ενώπιον «στρατιωτικού δικαστηρίου» στα κατεχόμενα οι πέντε Ε/κ που κρατούνται παράνομα.
Πρόκειται για την Κωνσταντίνα Αδαμίδου, η οποία σύμφωνα με καταγγελία που έγινε τη Δευτέρα, 10 Μαρτίου, στην Αστυνομία, ελλείπει από την Τετάρτη, 05 Μαρτίου, 2025.
Η 13χρονη περιγράφεται ως ύψους 1.72μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μπεζ φόρμα και μαύρο φούτερ.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις