Προκλητικός ο Τατάρ: «Η πιο σωστή λύση είναι αυτή των δύο κρατών»

Προκλητικός ο Τατάρ: «Η πιο σωστή λύση είναι αυτή των δύο κρατών»

"Η πιο σωστή λύση είναι αυτή των δύο κρατών", δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, σε εκδήλωση στο Παρστειό Λευκωσίας για τους «μάρτυρες της Μαλιάς στις 10 Μαρτίου 1964».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Τ/κ ηγέτης απευθυνόμενος προς την ηγεσία της ελληνοκυπριακής πλευράς είπε: «Εάν θέλετε μια συμφωνία, ας υπογράψουμε όλοι μαζί μια λύση δύο κρατών. Ας μεταφέρουμε μαζί την Κύπρο μας σε ένα πιο ευημερές μέλλον».

Για τον ίδιο, το ψευδοκράτος είναι ένα "ανεξάρτητο, ελεύθερο και κυρίαρχο τουρκικό κράτος" και ο ίδιος συνεχίζει τις προσπάθειες με μεγάλο θάρρος, όπως είπε, να το κρατήσει ζωντανό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE