Κυπριακό: Τα ακανθώδη θέμα θα συζητήσουν οι ηγέτες σε νέα συνάντηση

Κυπριακό: Τα ακανθώδη θέμα θα συζητήσουν οι ηγέτες σε νέα συνάντηση

Τη δεύτερή τους συνάντηση, στο πλαίσιο των εντατικών διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, θα έχουν σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις έξι το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων θα συζητήσουν τα θέματα, για τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν επιτευχθεί συγκλίσεις.


Το ακανθώδες θέμα του Περιουσιακού, το οποίο έχει συζητηθεί στις δύο προηγούμενες συναντήσεις του προέδρου Αναστασιάδη και του Μουσταφά Ακιντζί, χωρίς να επιτευχθεί αποτέλεσμα, έχει σταλεί στους δύο διαπραγματευτές, προκειμένου να συνεχίσουν την προσπάθεια για επίτευξη συγκλίσεων επί των κριτηρίων.


Η συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αποφασίστηκε ότι δεν θα γίνεται δήλωση έπειτα από κάθε συνάντηση, αλλά εκτιμήσεις των επιτευγμάτων προς το τέλος της διαδικασίας.


Αναστασιάδης και Ακιντζί θα συναντηθούν και πάλι στις 18, 20, 23 και 25 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE