Κυπριακό: Τα ακανθώδη θέμα θα συζητήσουν οι ηγέτες σε νέα συνάντηση

Κυπριακό: Τα ακανθώδη θέμα θα συζητήσουν οι ηγέτες σε νέα συνάντηση

Τη δεύτερή τους συνάντηση, στο πλαίσιο των εντατικών διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, θα έχουν σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις έξι το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων θα συζητήσουν τα θέματα, για τα οποία μέχρι στιγμής δεν έχουν επιτευχθεί συγκλίσεις.


Το ακανθώδες θέμα του Περιουσιακού, το οποίο έχει συζητηθεί στις δύο προηγούμενες συναντήσεις του προέδρου Αναστασιάδη και του Μουσταφά Ακιντζί, χωρίς να επιτευχθεί αποτέλεσμα, έχει σταλεί στους δύο διαπραγματευτές, προκειμένου να συνεχίσουν την προσπάθεια για επίτευξη συγκλίσεων επί των κριτηρίων.


Η συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αποφασίστηκε ότι δεν θα γίνεται δήλωση έπειτα από κάθε συνάντηση, αλλά εκτιμήσεις των επιτευγμάτων προς το τέλος της διαδικασίας.


Αναστασιάδης και Ακιντζί θα συναντηθούν και πάλι στις 18, 20, 23 και 25 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE