Στο κελί για πέντε μέρες ο 63χρονος για το... δωμάτιο ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφία από τα φυτά κάνναβης

Στο κελί για πέντε μέρες ο 63χρονος για το... δωμάτιο ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφία από τα φυτά κάνναβης

Στο κελί για πέντε μέρες θα παραμείνει ο 63χρονος για υπόθεση ναρκωτικών στην Πάφο. 

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, ερεύνησαν χθες Σάββατο δυνάμει δικαστικού εντάλματος, την οικία 63χρονου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε υπνοδωμάτιο της οικίας, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή με λαμπτήρες φωτός, θερμόμετρο και υγρόμετρο, εννέα υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 14 μέχρι 30 εκατοστών.

Σε άλλα δωμάτια της οικίας, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, μικτού βάρους 19 γραμμαρίων, μία μηχανή αεροστεγούς συσκευασίας και μία ζυγαριά ακριβείας.

Από περαιτέρω έρευνα των μελών της ΥΚΑΝ στην αυλή της οικίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εννέα κλειστές αεροστεγώς συσκευασίες, εντός των οποίων υπήρχε κάνναβη μεικτού βάρους 250 γραμμαρίων.

Ο 63χρονος, συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Η ΥΚΑΝ (επαρχιακό κλιμάκιο Πάφου), συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE