Βρετανία: Aνδρας σκαρφάλωσε στο Big Ben κρατώντας παλαιστινιακή σημαία

Βρετανία: Aνδρας σκαρφάλωσε στο Big Ben κρατώντας παλαιστινιακή σημαία

Ένας άνδρας που κρατούσε μία παλαιστινιακή σημαία σκαρφάλωσε στον πύργο του Μπιγκ Μπεν στα ανάκτορα του Ουεστμίνστερ, στο Λονδίνο, νωρίς σήμερα το πρωί, με τα τοπικά ΜΜΕ να μεταδίδουν πως φώναζε «Ελευθερία στην Παλαιστίνη».


Ένας εκπρόσωπος Τύπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας δήλωσε πως οι αρχές ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στο Μπιγκ Μπεν, στις 09.24 ώρα Ελλάδας.

«Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και εργάζονται προκειμένου το συμβάν να λήξει με ασφαλή τρόπο. Συνδράμουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου», επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ ξεκίνησαν το Σάββατο επίθεση κατά του Ιράν, με εκρήξεις να παρατηρούνται σε όλη την Τεχεράνη και σε πολλές πόλεις της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE