Πανταζής: Το μεγαλύτερο ποσό για live στην καριέρα του το πήρε στην Κύπρο - Δες πότε και πόσα!

Πανταζής: Το μεγαλύτερο ποσό για live στην καριέρα του το πήρε στην Κύπρο - Δες πότε και πόσα!

Ούτε και εμείς δεν το πιστεύουμε! Μιλάμε για πολλά λεφτά και το ομολόγησε ο ίδιος. Ούτε στην Ελλάδα ούτε πουθενά αλλού δεν πήρε τέτοιο ποσό.

Τις «χρυσές» εποχές των νυχτοκάματων πρόλαβε ο Λευτέρης Πανταζής, που όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Δούκισσας Νομικού, υπήρξε φορά που για μια live εμφάνισή του πήρε το ποσό των 4 εκατομμυρίων δραχμών. Μπορεί σήμερα τα 11.800 ευρώ περίπου να φαντάζουν λίγα, αλλά πριν από 25 χρόνια που του συνέβη αυτό, ήταν υπέρογκο το ποσό. 

«Είχα πάει στην Κύπρο πριν από… 25 χρόνια και είχα πάρει 4.000.000 δραχμές για μία εμφάνιση. Είχε δέκα χιλιάδες κόσμο» εξομολογήθηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής, εξηγώντας πώς αυτά τα χρήματα τα πήρε, λόγω των ποσοστών που είχε ζητήσει τότε από τη συναυλία που συμμετείχε, κόβοντας 10.000 εισιτήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.