Η άγνωστη συνεργασία της Ελένης Σιδερά με την Ράνια Ιωαννίδου: Το συγκινητικό αντίο στην ηθοποίο «Διαισθανόταν την αμηχανία μου... Καλό ταξίδι»

Η άγνωστη συνεργασία της Ελένης Σιδερά με την Ράνια Ιωαννίδου: Το συγκινητικό αντίο στην ηθοποίο «Διαισθανόταν την αμηχανία μου... Καλό ταξίδι»

Με βαθιά θλίψη η ελληνική καλλιτεχνική κοινότητα αποχαιρέτησε την ηθοποιό Ράνια Ιωαννίδου, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών. Η Ράνια Ιωαννίδου, γνωστή για τις ερμηνείες της σε εμβληματικές τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Δύο Ξένοι» και το «Καφέ της Χαράς», άφησε μια ανεξίτηλη σφραγίδα στην ελληνική τηλεόραση και στην καρδιά του κοινού.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση, η Κύπρια ηθοποιός Ελένη Σιδερά αποκάλυψε τις αναμνήσεις της από τη συνεργασία τους. «Ένα από τα πρώτα μου καμαρίνια το μοιράστηκα με αυτή την κυρία», έγραψε, θυμόμενη τις καθημερινές τους συζητήσεις και τα νέα που μοιράζονταν. «Εγώ, 20κάτι χρονών, εκείνη κοντά 65, μητέρα, γιαγιά, φίλη. Κάθε μέρα μου έλεγε τα νέα της, τι μαγείρεψε, τι έγινε στο σπίτι της».

Η Ελένη Σιδερά περιγράφει πώς η Ράνια Ιωαννίδου την ενθάρρυνε στην καριέρα της και της πρόσφερε στήριξη σε δύσκολες στιγμές: «Στα διαλείμματα, καμιά φορά με έπιανε στην πάρλα, διαισθανόταν την αμηχανία μου γιατί δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Με ακουμπούσε απαλά στην πλάτη και μου έλεγε: «Εντάξει, Ελενίτσα, συγγνώμη, το ράβω τώρα». Καλό ταξίδι, κυρία Ράνια. Θα σε θυμάμαι πάντα».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα σελίδα για τους Οικολόγους - Ο Σταύρος Παπαδούρης στο πηδάλιο του Κινήματος - Η οικολογία στο επίκεντρο της πολιτικής

Νέα σελίδα για τους Οικολόγους - Ο Σταύρος Παπαδούρης στο πηδάλιο του Κινήματος - Η οικολογία στο επίκεντρο της πολιτικής

Ο βουλευτής Λεμεσού του Κινήματος Οικολόγων- Συνεργασία Πολιτών, Σταύρος Παπαδούρης είναι από χθες ο νέος Πρόεδρος του Κινήματος, ο οποίος εξελέγη με 350 ψήφους έναντι του ανθυποψηφίου του Κυριάκου Τσιμίλλη, ο οποίος έλαβε 129 ψήφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE