Video: Έντρομοι οι κάτοικοι σε περιοχή της Λευκωσίας - Σκυλάκι πέθανε μέσα σε 15 λεπτά λόγω φόλας

Video: Έντρομοι οι κάτοικοι σε περιοχή της Λευκωσίας - Σκυλάκι πέθανε μέσα σε 15 λεπτά λόγω φόλας

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή που γειτνιάζει με το πάρκο στην οδό Γύθειου στον Στρόβολο, μετά από περιστατικό θανάτου σκύλου λόγω φόλας.

Συγκεκριμένα, επιτήδειοι τοποθέτησαν φόλες στο πάρκο, με αποτέλεσμα ένα σκυλάκι, που έκανε τη βόλτα του μαζί με τον κηδεμόνα του, να χάσει την ζωή του επειδή ήρθε σε επαφή με το δηλητήριο.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση από την δημοσιογράφο Όλγα Κωνσταντίνου, το σκυλάκι φαίνεται να έχασε τη ζωή του μέσα σε 15 λεπτά. 

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίστηκε δηλητήριο στην περιοχή ενώ είπε πως και το δικό της σκυλάκι είχε καταναλώσει παλαιότερα, αλλά φάνηκε πιο τυχερό.  Άλλοι πολίτες είπαν ότι είδαν και γατάκια να πεθαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά μπροστά στα μάτια τους, μετά από επαφή με το δηλητήριο.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου ενημερώθηκαν και μάζεψαν τις φόλες, παραδίδοντάς τα στην Αστυνομία των ζώων.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE