Βαρύ πένθος στο Τραχώνι – «Έφυγε» ο πρώην κοινοτάρχης, Ανδρέας Θρασυβούλου – Αναβλήθηκε εκδήλωση

Βαρύ πένθος στο Τραχώνι – «Έφυγε» ο πρώην κοινοτάρχης, Ανδρέας Θρασυβούλου – Αναβλήθηκε εκδήλωση

Σε πένθος βυθίστηκε ο Δήμος Κουρίου και το δημοτικό διαμέρισμα Τραχωνίου από την απώλεια του πρώην κοινοτάρχη Τραχωνίου, Ανδρέα Θρασυβούλου, ο οποίος «έφυγε» χθες το απόγευμα.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Κουρίου αναφέρει ότι «η απώλεια του αγαπητού κοινοτάρχη έχει θλίψει όλους μας, και σε ένδειξη σεβασμού, η προγραμματισμένη δεντροφύτευση για αύριο, 08/03/2025, στο Δ.Δ. Τραχωνίου αναβάλλεται. Η δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο, 15/03/2025 στις 9:30 π.μ. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες για την κηδεία του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE