Βαρύ πένθος στο Τραχώνι – «Έφυγε» ο πρώην κοινοτάρχης, Ανδρέας Θρασυβούλου – Αναβλήθηκε εκδήλωση

Βαρύ πένθος στο Τραχώνι – «Έφυγε» ο πρώην κοινοτάρχης, Ανδρέας Θρασυβούλου – Αναβλήθηκε εκδήλωση

Σε πένθος βυθίστηκε ο Δήμος Κουρίου και το δημοτικό διαμέρισμα Τραχωνίου από την απώλεια του πρώην κοινοτάρχη Τραχωνίου, Ανδρέα Θρασυβούλου, ο οποίος «έφυγε» χθες το απόγευμα.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Κουρίου αναφέρει ότι «η απώλεια του αγαπητού κοινοτάρχη έχει θλίψει όλους μας, και σε ένδειξη σεβασμού, η προγραμματισμένη δεντροφύτευση για αύριο, 08/03/2025, στο Δ.Δ. Τραχωνίου αναβάλλεται. Η δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο, 15/03/2025 στις 9:30 π.μ. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες για την κηδεία του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.