Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
«Οι Κύπριοι αστυνομικοί, τιμούν και αυτοί τη μνήμη των συναδέλφων τους από όλο τον κόσμο, φέρνοντας στη θύμησή τους, μαζί με όλους αυτούς, τα μέλη της Αστυνομίας Κύπρου, που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Αναφέρεται ακόμα ότι, ο καθημερινός αγώνας για την τήρηση της τάξης, του νόμου και της ασφάλειας, είναι κοινός σε όλο τον κόσμο, δεν γνωρίζει σύνορα, πολιτιστικές ή πολιτισμικές διαφορές και το τίμημα όμως το πληρώνουν συχνά οι ίδιοι οι αστυνομικοί και οι οικογένειες τους και προστίθεται ότι, κάθε χρόνο χιλιάδες αστυνομικοί, σε όλο τον κόσμο, τραυματίζονται και πολλοί από αυτούς πληρώνουν το υπέρτατο τίμημα, του να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, για την ασφάλεια και προστασία των πολιτών.
«Γι’ αυτό, ως ελάχιστο φόρο τιμής, σ’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για τη δημόσια ασφάλεια, η Γενική Γραμματεία της Interpol έχει ορίσει από το 2019, την 7η Μαρτίου κάθε χρόνου, ως τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης και Τιμής για τους Πεσόντες Αστυνομικούς», αναφέρεται τέλος.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις