Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά σε όχημα 28χρονου στη Λάρνακα - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία

Εμπρησμός πίσω από τη φωτιά σε όχημα 28χρονου στη Λάρνακα - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία

Κακόβουλα τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/3) σε όχημα 28χρονου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ γύρω στις 01:45 εκδηλώθηκε φωτιά σε όχημα το οποίο είναι ιδιοκτησίας Κύπριου, 28 ετών, μόνιμου κατοίκου Λαρνακας. Σημειώνεται ότι ο 28χρονος ασχολείται με υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το όχημα υπέστει εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό μέρος.

Από την φωτιά επίσης προκλήθηκε ζημιά στο πίσω μέρος μπροστινού σταθμευμένου οχήματος ιδιοκτησίας εταιρείας του πατέρα του 28χρονου.

Σημειώνεται ότι κανένα πρόσωπο δεν τραυματίστηκε.

Η σκηνή εξετάστηκε επιστημονικά και εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας εξετάζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE