ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 11μελής οικογένεια ανάμεσα στους διασωθέντες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: 11μελής οικογένεια ανάμεσα στους διασωθέντες

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται ιστορίες των 26 ναυαγών, μετά την διάσωση τους από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline,  τα 9 από τα 13 παιδιά, τα οποία επέβαιναν στην  βάρκα-τρόμου, ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής του Κάβο Γκρέκο είναι μέλη μίας οικογένειας.

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Τα ανήλικα προσφυγόπουλα συνόδευαν ο πατέρας και η μητέρα τους. Οι διασώστες, όπως ανέφεραν βρήκαν τα παιδιά μέσα στη βάρκα σε τραγική κατάσταση, μη μπορώντας να κινηθούν από το κρύο και τη ταλαιπωρία. 

Τα 4 από αυτά νοσηλεύονται με συμπτώματα υποθερμίας και αφυδάτωσης στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου και τα άλλα 5 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Στο προσκεφάλι τους είναι η μητέρα τους. Το ζεύγος έχει ακόμα ένα μεγαλύτερο παιδί, το οποίο είναι στη Γερμανία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χειροπέδες στον καπετάνιο και άλλους δύο - Εγκατέλειψε με φουσκωτό την βάρκα ο διακινητής

Ιδού η βάρκα με τους πρόσφυγες στο Κάβο Γκρέκο (VIDEO)

Στην Κοκκινοτριμιθιά οι διασωθέντες ναυαγοί 

Τα συγκινητικά λόγια Κύπριου διασώστη:«Eίναι κάποιες φορές που καλείσαι να διασώσεις κάτι αγγελούδια»

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από το θρίλερ της διάσωσης

Οι πρώτες αποκλειστικές εικόνες από τη διάσωση προσφύγων στον Πρωταρά (VIDEO & ΦΩΤΟ)

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE