Στις φλόγες όχημα 26χρονου στη Λάρνακα - Kαταστράφηκε ολοσχερώς, ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο

Στις φλόγες όχημα 26χρονου στη Λάρνακα - Kαταστράφηκε ολοσχερώς, ζημιές και σε δεύτερο αυτοκίνητο

Ολοσχερώς καταστράφηκε από φωτιά όχημα, ιδιοκτησίας 26χρονου, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τον Χριστόδουλο Κόνσολο, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας "γύρω στις 02.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης 6 Μαρτίου, ξέσπασε φωτιά σε όχημα ιδιοκτησίας Κύπριου, 26 ετών, μόνιμου κατοίκου Λαρνακας. Το όχημα βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οποία διαμένει ο 26χρονος".

Ο κ. Κόνσολος πρόσθεσε ότι "η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσιας. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκε ζημιά στο πίσω μέρος μπροστινού σταθμευμένου οχήματος άλλου ιδιοκτητη", είπε.

Ανέφερε, ακόμα, ότι "από τη φωτιά δεν τραυματίστηκε κανένα πρόσωπο. Σήμερα θα γίνουν έρευνες και εξετάσεις από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για να διαπιστωθούν τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς".

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.