Καιρός: «Πνιγήκαμε» από την σκόνη - Άνεμοι μέχρι και 6 μποφόρ στο «μενού» - Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: «Πνιγήκαμε» από την σκόνη -  Άνεμοι μέχρι και 6 μποφόρ στο «μενού» - Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας. Στην ατμόσφαιρα κατά διαστήματα θα αιωρείται σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στις υπόλοιπες περιοχές, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα δυτικά θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο την Παρασκευή και το Σάββατο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους. Την Κυριακή αναμένεται μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» Δρουσιώτη λίγο πριν την κατάθεση: Δημοσιεύει στοιχεία για 275.000 ευρώ και μετρητά σε βαλίτσες

«Βόμβες» Δρουσιώτη λίγο πριν την κατάθεση: Δημοσιεύει στοιχεία για 275.000 ευρώ και μετρητά σε βαλίτσες

Σε μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό προχώρησε ο ερευνητής και συγγραφέας Μακάριος Δρουσιώτης, λίγη μόλις ώρα πριν περάσει το κατώφλι για την προγραμματισμένη του κατάθεση ενώπιον της Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE