Από τις εκδηλώσεις μνήμης για τα Τέμπη… στα επεισόδια – Μολότοφ, φωτιές και χημικά στο Σύνταγμα

Από τις εκδηλώσεις μνήμης για τα Τέμπη… στα επεισόδια – Μολότοφ, φωτιές και χημικά στο Σύνταγμα

Επεισόδια ξέσπασαν στο Σύνταγμα, μετά τη λήξη του μεγάλου συλλαλητηρίου για τα Τέμπη, το βράδυ της Τετάρτης (05 Μαρτίου), την ώρα που εντός της Βουλής των Ελλήνων βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση επί της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά το τέλος των ομιλιών που πραγματοποιήθηκαν και ενώ είχε αρχίσει η σταδιακή αποχώρηση των διαδηλωτών, ομάδα ατόμων στην κάτω πλευρά της Πλατείας Συντάγματος και συγκεκριμένα στην οδό Φιλλελήνων και στην οδό Μητροπόλεως έβαλαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών και εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες εναντίων αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν με χρήση χημικών.

Δύο άτομα που αισθάνθηκαν αδιαθεσία, παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ωστόσο ο κόσμος παρά τα χημικά, φαίνεται να επιστρέφει έξω από τη Βουλή.

Oι κουκουλοφόροι φαίνεται να κατευθύνονται προς την Ομόνοια και τα Εξάρχεια με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους ακολουθούν.

Νέες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών έχουν οργανώσει για το απόγευμα της Τετάρτης μαθητές, φοιτητές, συνδικάτα και φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE