Περιστατικό σε κρατική υπηρεσία: Φόρεσαν χειροπέδες στον 41χρονο που επιτέθηκε στη προϊσταμένη του

Περιστατικό σε κρατική υπηρεσία: Φόρεσαν χειροπέδες στον 41χρονο που επιτέθηκε στη προϊσταμένη του

Στη σύλληψη 41χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, κοινής επίθεσης και διασάλευσης της ειρήνης , σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, σήμερα το πρωί γύρω στις 0800, 41χρονος δημόσιος υπάλληλος, από την επαρχία Πάφου, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στα καθήκοντα του έπειτα από μακρόχρονη απουσία για λόγους υγείας, αντέδρασε, προκάλεσε ζημιές σε κυβερνητική περιουσία και επιτέθηκε στην προϊσταμένη του μόλις του ανακοινώθηκαν τα καθήκοντα που θα εκτελεί στην υπηρεσία όπου εργάζεται.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου εναντίον του 41χρονου διερευνάται υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και κοινής επίθεσης, και αυτός συνελήφθη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE