LIFESTYLE

Έκοψαν κι έραψαν μόνοι τους! Ποιους στέλνει το Ίδρυμα να μας εκπροσωπήσουν στη Eurovision; (VIDEO)

Έκοψαν κι έραψαν μόνοι τους! Ποιους στέλνει το Ίδρυμα να μας εκπροσωπήσουν στη Eurovision; (VIDEO)

Δεν έχουμε κανένα θέμα με τους εκπροσώπους της χώρας μας στο μουσικό διαγωνισμό, αλλά με τον τρόπο που έγινε στα μουλωχτά η επιλογή τους.

Συνοπτικές και δημοκρατικές οι διαδικασίες βλέπετε, προκαλώντας πολλούς γνωστούς Κύπριους καλλιτέχνες να αντιδράσουν δημόσια, στο άκουσμα της ανακοίνωσης του ΡΙΚ.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Διαβάστε πιο κάτω πως μας ενημερώνει το riknews, για τη σχετική απόφαση. Εμείς απλώς να πούμε ότι είμαστε fan του συγκροτήματος κι εννοείται πως ανυπομονούμε να τους δούμε να ροκάρουν στη σκηνή της Στοκχόλμης.

«Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου μετά την απόφαση του για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION 2016, που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στις 10, 12 και 14 Μαίου 2016, ανακοινώνει ότι αναθέτει την εκπροσώπηση της Κύπρου στο δημοφιλές συγκρότημα MINUS ONE.

Το τραγούδι, το οποίο θα παρουσιαστεί στο κοινό σε χρόνο που θα ανακοινωθεί, θα είναι μια συνεργασία του συγκροτήματος MINUS ONE με τον επιτυχημένο Σουηδό συνθέτη Thomas G:Son.

Oι MINUS ONE είναι   από τα πιο αγαπημένα ροκ συγκροτήματα της Κύπρου. Εδώ και έξι χρόνια πραγματοποιούν ζωντανές εμφανίσεις με επιτυχία στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Πέρσι έφτασαν μέχρι την τελική φάση επιλογής του διαγωνισμού που είχε προκηρύξει το ΡΙΚ για την EUROVISION 2015.

O Τhomas G: Son είναι από τους πιο γνωστούς συνθέτες της Σουηδίας. Ως συνθέτης έχει εκπροσωπήσει πολλές χώρες στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της EUROVISION και τραγούδια του έφτασαν στο ΤΟΡ 10 του βαθμολογικού πίνακα με αποκορύφωμα τη νίκη της Σουηδίας με τη σύνθεση του EUPHORIA.»

Δείτε την περσινή τους συμμετοχή:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top