Ανατροπή: ΗΠΑ και Ουκρανία υπογράφουν τη συμφωνία για τα ορυκτά - Ο Τραμπ αναμένεται να την ανακοινώσει στο Κογκρέσο

Ανατροπή: ΗΠΑ και Ουκρανία υπογράφουν τη συμφωνία για τα ορυκτά - Ο Τραμπ αναμένεται να την ανακοινώσει στο Κογκρέσο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ουκρανία πρόκειται να υπογράψουν τη συμφωνία για τα ορυκτά που έχει απασχολήσει έντονα τη διεθνή σκηνή, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

Τρεις διαφορετικές πηγές ανέφεραν στο μέσο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε τους συμβούλους του πως επιθυμεί να ανακοινώσει τη συμφωνία κατά την ομιλία του στο Κογκρέσο αργότερα απόψε.

Υπενθυμίζεται ότι η υπογραφή της συμφωνίας είχε τεθεί σε αναβολή την περασμένη εβδομάδα, μετά την επεισοδιακή συνάντηση του Βολοντίμιρ Ζελένσκι με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζέι Ντι Βανς στον Λευκό Οίκο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοίνωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας «Minds in Cyprus»

ΠτΔ: Ανακοίνωσε τη λειτουργία της πλατφόρμας «Minds in Cyprus»

Τη λειτουργία της επικαιροποιημένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας “Minds in Cyprus”, η οποία στοχεύει στη δημιουργία γέφυρας με τους Κυπρίους που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE