Video: Ρωσικό αεροσκάφος παρενόχλησε τρεις φορές γαλλικό drone πάνω από τη Μεσόγειο

Video: Ρωσικό αεροσκάφος παρενόχλησε τρεις φορές γαλλικό drone πάνω από τη Μεσόγειο

Ο Γάλλος υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Σεμπαστιάν Λεκορνί δήλωσε σε μήνυμα που δημοσιεύτηκε στην πλατφόρμα Χ ότι την περασμένη Κυριακή ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος «υιοθέτησε επικίνδυνη συμπεριφορά προς ένα γαλλικό drone» που εκτελούσε αποστολή επιτήρησης πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Το ρωσικό αεροσκάφος έκανε «τρία διαδοχικά περάσματα σε κοντινή απόσταση» από το γαλλικό αεροσκάφος, «επιδεικνύοντας την επιθυμία να περιοριστεί η ελεύθερη εναέρια κυκλοφορία στους κοινόχρηστους χώρους», κατήγγειλε ο υπουργός προσθέτοντας ότι ήταν μια «σκόπιμη, αντιεπαγγελματική και επιθετική ενέργεια» που «δεν ήταν αποδεκτή».

Ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων δημοσίευσε τέλος ένα βίντεο που δείχνει τους εν λόγω ρωσικούς ελιγμούς.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE